Wednesday, March 17, 2010

SPRING BREAK 2010


When your dreams meets reality!

ŠTALA
»se letos zmagoslavno vrača v družbo najboljših«
V KANEGRO

Kanegra je že leta znana kot prvomajska žurerska prestolnica Collegiumovih potnikov iz vse Slovenije. Sončni dnevi, »toplo« morje, party ladjica, koncerti, športne igre, zabave, simpatije, romance, žur in party do jutra bodo poskrbeli, da bodo dnevi in noči v Kanegri zopet nekaj nepozabnega, nekaj o čemer krožijo govorice že več let..
Party makers:

- Zvezda »ŠTALE« Fredi Miler
- Zvezda »ŠTALE« Daniel Popovič
- Rock Otočec fantje in Mama Manka
- Collegium resident DJ`s
- Collegium animation team

PREBERI VEČ

PARTY ROVINJ
Collegium Party klub

Tudi letos bo biser Istre in eno izmed najlepših mest na jadranski obali, gostilo na enem mestu več kot 1.400 mladih iz vse Slovenije. Zabava ob prvih jutranjih sončnih žarkih, pa vse tam do pozne noči vas prav gotovo ne bo razočarala. In kot pravijo, da ima »noč svojo moč«, to v Rovinju zagotovo drži. Poleg dolgih, vročih in nepozabnih noči, številnih avantur, lepih punc, postavnih fantov vam naši animatorji pričarajo tudi prave športno-zabavne dneve za vse okuse in želje, z Zablujeno generacijo, Rock Otočec fanti, Mamo Manko in svetovno znanim DJ-em na čelu. Vse skupaj pod nadzorom "strokovne komisije za zabavo", največjega radia za mlade, radia Antena. Vsekakor dobro zagotovilo, da se nam pridružite.
Party makers:

-Lollobrigida- MTV AWARD WINNERS
-DJ Sylvain
-Zablujena Generacija
-Rock Otočec fantje in Mama Manka
-DJ David Patt
-Stand up komik Miki Bubulj
-Stand up komik in Collegiumov moderator Vid Valič
-Collegium resident DJ`s
-Collegium animation team

PREBERI VEČ

SENZACIJA V NOVALJI
Hrvaška Ibiza

Največji prvomajski odklop kot predpriprava na prihajajoče vroče poletje! Obišči žurersko prestolnico Jadrana, kamor se vsako leto zgrinja na tisoče mladih iz celotne Evrope željnih sprostitve in prave zabave. V zadnjih letih je Pag postal priljubljena destinacija DJ-ev svetovnega kova, pester izbor klubov pa ponuja nepozabno žurersko doživetje. Ne zamudite najbolj norega vikenda na otoku Pagu. Pripravite se na divjo otvoritev diskotek na plaži Zrće, kjer vas poleg nepozabne zabave skupaj s Collegium-Mondial animacijsko ekipo čakajo odlični DJ-i in zanimiva presenečenja in SVETOVNO ZNANI DJ-i!
Party makers:

- WORLDSTAR DJ, to be announced
- DJ BELTEK
- SECRET DISCO DJ`S
- COLLEGIUM RESIDENT DJ`S
- COLLEGIUM ANIMATION TEAM

PREBERI VEČ

No comments:

Post a Comment